Kalite Koordinatörlüğü

Üniversitemiz Kalite Güvence Sistemi İlk Toplantısı

Üniversitemizde Kalite Güvencesi Sistemi çalışmalarının başlaması ve 2020 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu Hazırlama Kılavuzu’nun tanıtılmasına ilişkin toplantı yapıldı.

Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Atilla Çimer, Prof. Dr. Hasan Karal, Prof. Dr. Hüseyin Serencam, Üniversitemizin akademik ve idari birim yöneticileri ile Kalite Komisyonu Üyeleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantı, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’nun açılış konuşması ile devam etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu yaptığı açılış konuşmasında, Üniversitemizde Kalite Güvencesi Sistemi çalışmalarının başlamasının ve bu çalışmaların Yükseköğretim Kalite Kurulu’nun belirlediği usul ve esaslar çerçevesinde planlı bir şekilde sürdürülmesinin, Üniversitemizin gelişim ve başarı düzeyine sağlayacak olduğu katkının önemine değinerek bu çerçevede, Kurumsal Dış Değerlendirme Programı ve Kurum İç Değerlendirme Raporu’nun hazırlanmasına ilişkin yürütülecek çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toplantı, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Çimer’in, Üniversitemiz Kalite Güvencesi Sistemi çalışmalarının başlaması ve Kurum İç Değerlendirme Raporu Hazırlama Kılavuzu’nun tanıtılmasına ilişkin sunumlarını gerçekleştirmesinin ardından sona erdi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat